Over NRGValue

NRGValue is een zelfstandige Nederlandse onderneming, gespecialiseerd in petrol en convenience retailing. We beschikken over een netwerk van 100 Esso-tankstations verspreid over Nederland.

NRGValue is opgericht in 2012 en gestart als een onafhankelijke retailorganisatie in 2014. Door de overname van een grootschalig Esso-netwerk in 2015 heeft NRGValue binnen korte tijd een significante positie verworven binnen de Nederlandse tankstationmarkt. Op onze 100 tankstations staan we elke dag met ruim 500 medewerkers klaar om onze klanten te voorzien van de beste service. Hier bieden we de beste kwaliteit brandstoffen in combinatie met een aantrekkelijk, eigentijds foodservice- en foodretail-assortiment.
We zijn continu bezig met het optimaliseren van ons shopaanbod, door in te spelen in op de veranderende behoeften van de klant en de huidige foodtrends. Onlangs hebben we onze eigen foodformule QICHI gelanceerd. Hiermee streven we ernaar een nieuwe standaard te creëren voor de invulling van de backcourt van tankstations, waarbij de kwaliteit van de foodproducten en de beleving van de klant voorop staan.

QICHI

QICHI is een nieuwe foodformule, specifiek ontwikkeld voor high traffic locaties. QICHI biedt een vers,  divers assortiment dat ter plekke wordt bereid. In een prettige, inspirerende omgeving waar de klant echt even kan opladen. Ons doel: de perfecte pitstop creëren.

Bij binnenkomst worden bezoekers door een host verwelkomd en door het nieuwe concept begeleid. In de open keuken bereiden koks ‘a la minute’ verse, eigentijdse gerechten, variërend van sushi, pizza’s en BBQ-burgers tot allerlei soorten smoothie bowls. Ook is er een barista-eiland met vers bereide pistonkoffie, en ambachtelijk handgemaakt ijs in bijzondere smaken. De overzichtelijke indeling van de ruimte voorziet ook onze gehaaste klanten in hun behoefte om snel maar vol energie hun reis te hervatten.

Op dit moment vindt er een pilot van de QICHI-foodformule plaats op Esso Ruyven. Hiermee onderzoekt NRGValue haar ambitie om het concept modulair uit te rollen over de rest van haar netwerk. Hoe uitgebreid het aanbod zal zijn, hangt af van de ruimte die per locatie beschikbaar is.

Lees meer over QICHI op www.qichifood.com

Op zoek naar een uitdagende functie binnen een snelgroeiende organisatie

Kom werken op ons hoofdkantoor