Stage

Op het NRGValue hoofdkantoor zijn we altijd op zoek naar jong toptalent. Studenten die beschikken over een analytisch denkvermogen, oplossingsgericht te werk gaan en beslissingen durven te nemen. Maar bovenal in het bezit zijn van een bovengemiddelde portie enthousiasme, creativiteit veerkracht en doorzettingsvermogen.

NRGValue biedt universitaire master studenten de mogelijkheid om ervaring op te doen bij een jonge, snelgroeiende retailorganisatie waar het werktempo hoog ligt. Op de afdelingen Business Development, Convenience Retailing (Marketing), Operations en Human Resource Management zoeken we ambitieuze stagiairs voor een periode van minimaal 12 weken. Tijdens je stageperiode word je uitstekend begeleid door onze managers en ontvang je een ruime stagevergoeding.

De stages die wij bieden zijn meeloopstages. Bij het combineren van een stage met afstuderen zal NRGValue waar mogelijk medewerking verlenen.

Enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatie naar tesse.vandooren@nrgvalue.com.

Heb je een vraag met betrekking tot het lopen van stage bij NRGValue? Stuur dan een e-mail naar tesse.vandooren@nrgvalue.com of bel naar  010 303 81 21.

Julia (Finance Stagiaire)

‘Door de afwisselende werkzaamheden op de Finance en IT-afdeling, zie ik dit als een mooie kans om het bedrijf en de business goed te leren kennen. Een waardevolle ervaring en goede aansluiting op mijn master in Business Administration’

NRGValue profiel-67
Portretfoto Martijn

Martijn (Stagiair Business Development)

‘Deze stage is voor mij erg waardevol; ik leer enorm veel en word meteen betrokken bij verschillende projecten. Daarnaast werk ik samen met jonge ambitieuze collega’s enerzijds en experts met jaren werkervaring anderzijds. Het ondernemende karakter samen met de analytische werkzaamheden enthousiasmeren mij elke dag weer.’