Op zoek naar een uitdagende functie, waarbij je geen moment stilzit?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Op zoek naar een uitdagende functie, waarbij je geen moment stilzit?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Werken op een tankstation

Denk jij dat werken bij een tankstation alleen bestaat uit het helpen van klanten bij het afrekenen van benzine? Zeker niet! Onze tankstation-medewerkers hebben een uitgebreid takenpakket, en vormen ons belangrijkste visitekaartje.

Wat wij bieden

Flexibele werktijden

Bepaal zelf jouw ideale werktijden. ’s Ochtends, ‘s middags, ’s avonds, ’s nachts, doordeweeks of in het weekend. Het kan bij ons allemaal.

Afwisseling

Op een tankstation is geen dag hetzelfde en is er altijd wel wat te doen. Je hoeft je geen moment te vervelen.

Doorgroeimogelijkheden

Natuurlijk wil je steeds een beetje beter worden. Daarom krijg je bij ons ruimte om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.

Team

Op een tankstation sta je er nooit alleen voor. Je werkt in een gezellig team, waardoor niet alleen de klanten maar ook jij lachend naar huis gaat.

Verschillende functies

Site assistant
Als site assistant zorg je ervoor dat alle bezoekers lachend het tankstation verlaten. Je vormt het visitekaartje van het station en bent daarnaast continu in de weer met uiteenlopende werkzaamheden. Van verse broodjes en snacks bereiden in de bakkerij, tot klanten helpen aan de kassa. Ook zorg je ervoor dat de winkel er altijd spik en span uitziet. Deze klussen hoef je natuurlijk niet alleen te klaren: dit doe je samen met een gezellig team.
Bekijk vacature
Teamleider
Als Teamleider voer je de dagelijkse leiding over een heel tankstation. Hierbij stuur je een enthousiast team van medewerkers aan en zorg jij dat ze gemotiveerd aan het werk gaan. Je bent meewerkend ingesteld: je steekt graag de handen uit de mouwen om je team actief te helpen bij hun werkzaamheden. Naast je uitvoerende taken verzorg je backoffice werkzaamheden, zoals de financiële administratie en HR-taken.
Bekijk vacature
Carwash medewerker
Ben jij klantvriendelijk, niet bang voor vieze handen en heb je affiniteit met auto's? Dan is de functie Carwash Medewerker echts iets voor jou. Jij bent diegene die de klant verwelkomt en helpt om de juiste keuzes te maken wat betreft de wasprogramma's voor de auto. Zo zorg je ervoor dat alle auto’s weer helemaal schoon worden, en draag je bij aan het verzorgen van de leukste tussenstop. 
Bekijk vacature